Charlotte Elm Ravn

Utvalda verk

Inriktning 

Broderi på papper, blandtekniker, installation, video

Vad inspirerar dig i ditt arbete? 

Jag arbetar oftast intuitivt med en önskan om att uttrycka ett tillstånd eller en ton som jag känner vill formuleras. Jag dras till det långsamma och poetiska och försöker förstå, förädla och förmedla det som pågår i mig och runt mig och som när det möter andra skapar kontakt och får mening.

I vilka huvudsakliga material/tekniker arbetar du? 

Just nu arbetar jag mycket med broderi på papper och fotografier. Jag gör även installationer och objekt i assemblageteknik. Har även arbetat med min egen kropp och dess möte med natur i videoverk samt Artist’s books.

Utbildningar/erfarenheter 

Jag har min bakgrund inom både scenkonst och bildkonst. Jag är även utbildad ateljerista och arbetar konstpedagogiskt med barn. 

Ladda ner CV