ART WALK - en återkommande utomhusutställning
 
Konsten liksom naturen är en källa till förundran, avkoppling och inspiration. Genom ett samarbete med Stiftelsen Skånska Landskap ger vi dig möjligheten att uppleva konst och natur tillsammans.
 
 
 
 
 
Art Walk 2021 är på plats 12/5 - 30/9
 
  
 
All One
ALL ONE av Lena Viredius (Beskuren bild)
 
 
 
För sjätte året i rad möter du konstinstallationer i anknytning till vandringslederna i Tjörnedala Strövområde. Slingan kallar vi Art Walk och i år presenterar vi 14 verk av konstnärer från ÖSKG, elever i åk 2 på Österlenskolan för konst och design samt projektet Grief & Hope vid Malmö Universitet, K3 
 
 
 

 
 

Årets tema är:
 
Människans förhållande till naturen
 
Med frågeställningar som:
 

Vad är natur, vad är konst? Vad händer med människan när klimatet förändras? Hur kan vi förhålla oss till naturen på ett hållbart sätt? Är naturen vårt skafferi och vårt  materialförråd eller är vi naturen? Hur förhåller sig kroppen till naturen? Vad kommer efter människan på jorden?

 
ArtWalkkarta2021final10maj
 
 
 
 
En karta för Art Walk hittar du utanför Tjörnedala Konsthall vid Stiftelsen Skånska Landskaps informationsskylt. Du kan även hämta ditt eget exemplar med mer utförlig information inne på Tjörnedala konsthall.
 
 
För barn
 
Fr.o.m. 26/6 finns även en konstorienteringskarta att hämta på konsthallen, för barn och deras vuxna att tillsammans kan leta konstverk och stämpla vid varje konstverk. Konstorienteringskartan har informationstext riktade till barn med frågeställningar knutna till konstverken att samtala om under promenaden.
 
Vi arrangerar också visningar och workshops knutet till Art Walk.
Kontakta vår konstpedagog för mer information: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
 
 
 
 
SSL SV svart H